Hallo, ik ben Sylvana

Ik woon in Uden en geef nu twee jaar les bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Ik heb drie vaste groepen waar ik les aan geef, namelijk een volwassenengroep op de maandagavond in Boekel en een kindergroep en jeugdgroep op donderdagavond in Uden. Daarnaast geef ik ook privé- en duolessen en speel ik zelf nog mee in een volwassenengroep bij Maaike.

Naast het gitaarspel vind ik het ook erg leuk om te zingen, vooral het meerstemmig zingen en hier besteed ik in mijn lessen ook aandacht aan. Ik ben van jongs af aan al bezig met muziek. Zo ben ik toen ik acht jaar was begonnen met dwarsfluit spelen. Dit heb ik ongeveer 16 jaar gedaan, waarbij ik ook lid was van de harmonie in Uden. Een hele tijd later ben ik pas begonnen met gitaar spelen, omdat ik mezelf heel graag wilde begeleiden tijdens het zingen. Een gitaar is hiervoor natuurlijk het perfecte instrument en brengt meteen sfeer met zich mee.

Naast het werken bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel werk ik als medisch secretaresse in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Na de middelbare school ben ik naar de pabo gegaan en heb ik daarna een tijdje in het onderwijs gewerkt. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot vakspecialist muziek. Een opleiding die ook goed van pas komt bij het lesgeven bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel.  Na een tijdje kwam ik erachter dat de medische sector mij toch ook heel erg aansprak en heb ik me laten omscholen tot medisch secretaresse. Momenteel heb ik dus twee hele leuke en ook verschillende banen, waar ik allebei met heel veel plezier naar toe ga en ik hoop dat ik dit werk nog lang kan blijven doen :)

sylvana