Hallo allemaal!

Mijn naam is Renske Rijkers, ik ben 19 jaar oud en kom uit Boekel. Ik studeer logopedie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en zit nu in mijn tweede jaar. Logopedie is een ontzettend leuke opleiding waar ik het heel erg goed naar mijn zin heb. We zijn veel met onze stem bezig en dat is iets wat ik graag doe!

Al vanaf kleins af aan is muziek een van mijn dagelijkse bezigheden. Ik houd ervan om muziek te maken en muziek is dan ook iets waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Al weer een jaar of 8 geleden besloot ik om gitaar te leren spelen, en van die keuze heb ik nog altijd geen spijt! Vorig jaar werd me gevraagd of het me leuk leek les te komen geven bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Een vraag waar ik dan ook niet lang over na hoefde te denken. Maar al te graag! Want wat is er nu leuker dan het overbrengen van jouw eigen enthousiasme en kennis op andere mensen? Momenteel geef ik les op dinsdagavond in Boekel. Een kindergroep, maar ook privé- en duolessen. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe alle leerlingen groeien en hoe enthousiast ze zijn over het maken van muziek.

Naast het gitaarspelen besloot ik een aantal jaren geleden te gaan zingen, voor mij is de combi van gitaarspelen en zingen heel erg leuk. Ook tijdens de gitaarlessen komen mijn zanglessen zeker van pas. In de lessen zingen we namelijk ook tijdens het spelen!  Al met al heb ik het afgelopen jaar dus erg naar mijn zin gehad bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel, ik hoop dit dan ook nog lang te kunnen blijven doen.

renske