Hallo!

Ik ben Martje van Hoof, en al heel wat gezellige jaartjes (zo’n 15 jaar) actief bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Ik ben in 1999, op 15-jarige leeftijd begonnen met het volgen van gitaarlessen bij Maaike omdat mijn moeder hier ook al jaren speelde en het gitaarspelen en de gezelligheid mij wel aantrok.

Na een paar jaartjes les mocht ik in 2002 zelf een beginnersgroep opstarten. Wat vond ik dat leuk! In al de opvolgende jaren ben ik dit blijven doen. In het begin met 1 groep omdat ik nog op school zat en ook regelmatig stage moest lopen. Toen ik ben afgestudeerd als docent Engels heb ik er nog een tweede groep bij gekregen. Gitaarles geven is gelukkig prima te combineren met mijn baan op het Udens College, en gelukkig ook nu ik een lief, klein zoontje heb die zijn eerste gitaartje (gekregen van één van mijn groepen) ook al aan de muur heeft hangen.

Voor mij is de goede sfeer in de lessen erg belangrijk en vind het erg leuk te zien dat de leerlingen zoveel plezier in het gitaarspelen hebben. Ik hoop nog heel wat jaartjes lekker te kunnen blijven zingen en spelen hier.