Hey!

Ik ben Karlijn Raaijmakers, 17 jaar, uit Uden. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de studie Online Culture: Art, Media and Society aan Tilburg University. Daarnaast ben ik veel bezig met zingen, muziek luisteren, muziek schrijven en natuurlijk gitaarspelen!

Vanaf mijn 7e had ik een grote droom en dat was gitaar leren spelen, dus mocht ik vanaf mijn 9e op gitaarles bij het CKVU/Mik/Mondriaanhuis Uden! Sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer gestopt met spelen. Ik ben begonnen met klassiek gitaar, echt klassieke Spaanse stukken, maar daarna wilde ik toch graag meer en ging ik akoestisch gitaar spelen en uiteindelijk ook elektrisch. Waar ik nu al een paar jaar les in heb. Ik heb ongeveer anderhalf jaar zangles gehad, ook superleuk! Verder speel ik ook elektrisch gitaar in een coverband met mijn muzikale vrienden.

Afgelopen zomervakantie werd me gevraagd of het me leuk leek om gitaarles te komen geven bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel en daar wist ik eigenlijk al meteen het antwoord op: ja! Nu geef ik dus sinds korte tijd gitaarles bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Duo-en privélessen, akoestisch en elektrisch, aan alle leeftijden. In de lessen wil ik me focussen op wat leerlingen zelf willen leren of als doel hebben en daar met de goede basis en techniek naartoe werken. Verder vooral veel nummers spelen en plezier hebben in het muziek maken, want daar gaat het natuurlijk om! Ik merk zelf dat ik het superleuk vind om anderen bij te leren wat ik ook ooit heb geleerd en anderen te begeleiden en beter zien worden en hoop dat ik dit nog lange tijd kan doen!

karlijn-raaijmakers