Hallo!

Mijn naam is Cindy van de Koevering. Geboren in 1979 en getrouwd met Emile. Wij hebben 2 dochters, Terra en Maud. In het dagelijks leven ben ik leidster bij Stichting Udense Peuterspeelzalen. Sinds september 2009 heb ik gitaarles bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. In een groep volwassenen spelen we iedere week op woensdag in de Eigen Herd. Ik vind het heerlijk om gitaar te spelen en erbij te zingen. Vaak met 2e stem, heel mooi!

Toen ik een aantal jaren aan het spelen was, is mij gevraagd of ik les wilde geven aan een groep kinderen. Ik heb er even over nagedacht. Of ik er de tijd voor had, (ik wilde het goed doen, of niet) en of ik dat wel zou kunnen. In de lessen voor kinderen wordt namelijk ook aandacht geschonken aan noten. Die heb ik, toen ik jong was, wel gehad toen ik orgelles had, maar eerlijk is eerlijk, ik moest er echt weer even voor gaan zitten! Inmiddels geef ik alweer een aantal jaar met heel veel plezier gitaarles. Ik geef een aantal privélessen, duoles en sinds sept.’15 ben ik met een kindergroep gestart. De kinderen zijn enthousiast, leergierig en geven mij veel energie!

Wat gitaarles bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel ook erg bijzonder maakt, is dat er naast les ook andere activiteiten worden georganiseerd. Zo is er met kerst oa een optreden van de kinderen bij de kinderboerderij in Uden, er is een voorspeelles aan het eind van het schooljaar en om het jaar is er in de zomer een heus gitaarkamp!!! Al met al een gezellige club met gitaaronderwijs op maat en voor elk wat wils!!!

Cindy duoles '15 (1)