Hallo, ik ben Celine Raijmakers (1996)

ook wel bekend als Celine Rae en woonachtig in Uden. Op mijn zesde begonnen met zingen, waarna ik op mijn twaalfde gitaar ging spelen en uiteindelijk ook piano en drum leerde spelen. Ik studeer op het Conservatorium op Fontys in Tilburg op de Academie voor Muziekeducatie.

Ik ben gitaar(en soms zang)docent bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel en geef privé-, duo- en groepslessen aan kinderen, jeugd en volwassenen. In 2009 ben ik begonnen met gitaarspelen bij Gitaaronderwijs Uden-Boekel. Uiteindelijk vroeg Maaike mij of ik gitaarlessen zou willen geven. Aangezien ik studeer voor docent muziek leek mij dit echt hartstikke leuk en heb ik niet lang getwijfeld om te starten! Ik ben hier vorig jaar gestart en vind het net zo leuk als de dag dat ik hier begon!

In 2013 heb ik de Orion Music Awards gewonnen met mijn toenmalige band ‘Screaming Destiny’. Met de gitarist van die band (Ricardo de Wolff, ook docent bij Gitarando) ben ik verder gegaan als ‘Celine Rae & MacNaus’, wat nu van de grond begint te komen met optredens op poppodia, radio’s, cafés, evenementen enzovoort. We hebben de eer gehad om op te mogen treden bij Radio 1, Radio Veronica, KX Radio en hebben lovende woorden mogen ontvangen van niemand minder dan Frank Boeijen .

Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat iedereen op maat les krijgt, en vooral niet bang is om vragen te stellen. Gitaarles is naast muzikaal, ook een energieke en creatieve les waar leerlingen zichzelf kunnen ontwikkelen. Iedereen doet dit in zijn of haar eigen tempo en mijn taak is om iedereen op z’n gemak te stellen en bij te dragen aan deze ontwikkeling.

Voor meer informatie, foto’s, video’s en voor wat dan ook over mij, kijk gerust hier (link naar www.celinerae.com). Voor meer info over de lessen, neem contact op met Maaike, info@gitarando.nl,  zij kan alles vertellen over de gitaarlessen bij ons!

celine